Акција!
Креирање и испоручивање вредности потрошачима

Креирање и испоручивање вредности потрошачима

Цена за онлајн куповину преко поруџбенице без ПДВ-а (10%):

Број артикла: 1958
Каталошки подаци:
Шифра 1958
ИСБН 978-86-403-1229-5
Формат Тврди повез, Б5
Број страна 130
Година издања 2012