Специјални биланси

Специјални биланси

Цена за онлајн куповину преко поруџбенице без ПДВ-а (10%):

Број артикла: 0097
Каталошки подаци:
Шифра 0097
ИСБН 978-86-403-1386-5
Формат Меки повез, Б5
Број страна 330
Година издања 2015