Макроекономија

Макроекономија

Цена за онлајн куповину преко поруџбенице без ПДВ-а (10%):

Каталошки подаци:
Шифра 1911
ИСБН 978-86-403-1205-9
Формат Меки повез, Б5
Број страна 556
Година издања 2012