2019_Светска финансијска криза - 10 година после

Светска финансијска криза – 10 година после

Цена за онлајн куповину преко поруџбенице без ПДВ-а (10%):

2.090,00 дин.

Нема на лагеру

Број артикла: 0308
Каталошки подаци:
Шифра 0308
Формат Тврди повез, Б5
Број страна 170
Година издања 2019